Serial cyklistických akci nového typu: 8.5.2014 Tuchoměřice -Libušín ; 21.6.2014 Nové Strašecí - Křivoklát ; 14.9.2014 Hostivice - Krivoklatske okruhy více ZDE

28. 12. 2012

Tři splněná přání „vánoční“ přání – tři SNY – tři šťastné sestry!

Těsně po vánočních svátcích jsme mohli splnit Sny sourozeneckému triu.
Tři báječné slečny – osmiletá Kristýna, jedenáctiletá Tereza a třináctiletá Marcela si přáli kola. K těmto holkám se začíná osud pomalu obracet svou příznivější tvář. Z kvalitního dětského domova v Unhošti si všechny tři vzala do své pěstounské péče paní učitelka ze základní školy, kterou holky navštěvovaly!
Sami jsme se mohli na vlastní oči ověřit v jak skvěle fungující rodině holky v současnosti žijí. U tety a strejdy Kropáčových mají potřebné zázemí, péči a lásku, kterou tolik potřebují.
27.prosince jsme poseděli se skoro celou rodinou a ochutnali jednohubky připravené právě od malých slečen. Naše návštěva vyvrcholila předáním trochu opožděných dárků :-). Překvapené holky, které o tom, že se jim Sny splní už nyní vůbec nic netušily, dostaly postupně originální horská kola!
Nejstarší Marcela dostala kolo od zaměstnanců společnosti TNT. Prostřední Tereza od Josefa Dresslera , dvojnásobného mistra světa v biketrialu. Poslední obdarovanou byla nejmladší Kristýna, na jejíž kolo se složili rovněž zaměstnanci TNT a kolo jsme pořídili od Pepy Dresslera za velmi zvýhodněnou cenu :-). Sestry si kola hned a nadšeně vyzkoušely v terénu.
Nakonec všechny holky osobně pozval přítomný Josef Dressler na tréninkový camp, který v červenci pořádá!
Myslím, že už se celá rozrostlá rodina Kropáčů, včetně skvělých holek, těší na cyklistický rodinný výlet po krásném okolí Unhoště.

Michal Stark garant projektu SEN, Občanského sdružení ANO,ANO

Žádné komentáře: