Serial cyklistických akci nového typu: 8.5.2014 Tuchoměřice -Libušín ; 21.6.2014 Nové Strašecí - Křivoklát ; 14.9.2014 Hostivice - Krivoklatske okruhy více ZDE

25. 9. 2013

Malý Messi, aneb Tomáškovi se plní velký sportovní Sen

Splněné Sny o.s. Ano,ano mají různou historii. Přání, které se postupně plní pětiletému Tomáškovi mělo na počátku opačný gard. S možností splnit Tomáškovi Sen, o kterém se malému fotbalistovi jen zdálo, přišel „strejda“ Petr Zajíc, obchodní ředitel společnosti TNT Expres, mimo jiné jednoho z našich největších partnerů.

Petr Zajíc podporuje Tomáška už delší dobu, ale jak se ukázalo, hudební kroužek nebyl tím pravým ořechovým. Teprve v letošním roce, během námi uspořádaného „Desetiboje jinak, aneb děti dětem“, kdy spolu Petr zajíc s Tomáškem strávili celý den a padli si náramně do oka, přišel pan Zajíc s tím správným nápadem – co kdyby se Tomáš zapojil někde do fotbalové přípravy a měl pravidelné sportovní vyžití!

Tomášek, který je velmi živý, ostatně kdo z nás v pěti letech nebyl , projevil okamžitě neskrývané nadšení.

A skutečně to vypadá, že se vše podaří. Ve středu nakoupil Petr Zajíc Tomášovi skvělé kopačky a celou fotbalovou výstroj. A protože Tomášek projevil zájem se hned ten samý den zúčastnit fotbalového tréninku, tak jsme mu během jednoho dne splnili vše.

Než Tomáš vstoupil na fotbalové hřiště, měl trochu strach a držel nás pevně za ruce, ale pak vlétl na tréninkový pažit a byl k nezastavení – běhal a kopal do míče bez oddychu více než hodinu! I pan trenér projevil nadšení z Tomášova zaujetí, ale i talentu!

Tomášek bude mít třikrát v týdnu na hodinu a půl výrazné vybití své energie a Petr Zajíc – strejda, sponzor, který zaplatí i roční příspěvek za Tomáše do tělovýchovné jednoty, bude určitě Tomášovi jak jen to bude časově možné chodit fandit!

A já se budu také těšit…třeba budeme svědky zrodu opory našeho národního fotbalového týmuJ!

Za o.s.Ano,ano a projekt Sport pomáhá
Michal Stark, garant a strejda – fanoušek

Žádné komentáře: